header image

Base G

Objavil: afrika3 | 26.07.2009 | 2 Komentarjev |

Vsak dan se bolj cudimo nad raznolikostjo Papue. Ponuja vse! Divjo junglo, z gozdovi porasceno hribovje, med katerim se skrivajo plemena, prekrasno jezero z ribiskimi vasicami in cudovite, samotne plaze s kristalno cisto vodo in gostim rastjem le nekaj nekaj metrov stran od obale.

Plaza

Nekateri so ze radovedno sprasevali, kdaj si bomo privoscile malo lenarjenja in ‘dopustovanja’ po vseh norostih in divjih aktivnostih. Tjasa, Anja, Slivo, uspelo nam je! Samo za vas smo uspele pridobiti malo rjave barve :D

Mojca na plazi

Mojca in Simona uzivata

Zgodilo se je cisto spontano, sploh nismo pricakovale, da bomo sredi divje Papue naletele na pravi raj. Namakanje v cisti, bistri vodi je bil pravi uzitek, ki se sploh ne da primerjati s plavanjem v jezeru, polnem najrazlicnejsih travnatih in krokodiljih (:D) dodatkov. Tudi sprehod po neskoncno dolgi pesceni plazi, na kateri mrgoli majhnih rakcev, je posebno dozivetje, ki pa ga pogosto zmotijo domacini, ki se vedno znova in znova zelijo fotografirati in klepetati v anglescini. Sedaj vsaj razumemo, kako tezko je biti hollywoodska zvezda.

Skupinska

Plaza

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

Vaau, tole pa res zgleda rajsko.
Lepo, da ste si privoščile tudi malo počitka. :) Verjamem, da prav paše po vse vaših dogodivščinah. :)

pozerke:):)

‘njoy

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije