header image

Gili Meno

Objavil: afrika3 | 11.07.2009 | 2 Komentarjev |

Nocni spanec (in antibiotiki) je na sreco pomagal in zjutraj so bila vsa dekleta (razen Lucije) bistveno boljsa. Kljub temu se Mojca in Spela se nista pocutili dovolj zdravi in tako so se le obe Simoni, Tijana in Mirjam odpravile odkrivat lepote podvodnega sveta. Govorimo seveda o snorkljanju.

Snorkljanje

Plavanje med koralami, jatami velikih in malih rib, je bilo super, a se ne da primerjati s plavanjem za ogromno zelvo,l ki se ni ozirala na 4 radovedne cloveske primerke z maskami, ki so ji s kratko razdaljo vneto sledili sredi morja, in je mirno nadaljevala svojo pot.

Sledila je masaza na plazi, kjer je vsaka za 1 uro uzivanja odstela 3,5evra :)

Masaza na plazi

Baby turtle

Bolne so se vztrajale v bungalovih, nekaj jih je ostalo na plazi, Simona m. in Mirjam pa sta sli v pticji park z zeljo v zivo videti Komodo dragon-a, 3-metrskega plazilca. Lonely planet je zopet razocaral (nobena cena v njem namrec ne drzi in tudi informacije glede prevozov itd. so zelo skope), saj je obljubljal to redko zival, a v parku imajo namesto njega Komodo Meno, sorodno vrsto, ki zraste le do 1 metra. Na sreco so navdusile eksoticne ptice, bilo jih je res veliko vrst, nekatere pa so bile celo spuscene in so splezale na roko in jedle iz dlani.

Pticek na roki

Ptic je ugriznil mirjam

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

Ej tole snorkljanje mora bit zakon…Jaz sem zaenkrat prakticiral to sam na hrvaški in slovenski obali, pa bi zlo rad to počel tudi na drugih krajih, kjer je kej več za vidt spodaj:)

Tale masaža pa tudi verjetno ni bila slaba…za 3,5€ na uro, ni slaba cena, hehe, verjamem, da je pasalo.

Zdravo!

Moj prvi komentar po počitnicah:) Jst sm se kar dosti potapljal in letos sem si kupil vodno torbico za fotoaparat: http://www.vodotesne-torbice.si/

Ful zakon zadeva, stane 30€ in dela ko šus, sem šel tudi na 8m globine in brez problema, fotoaparat še dela, sem naredu kar dosti zelo lepih slikic in posnel veliko filmčkov…zanimivo je vse skupaj, ker je vse čisto iz druge perspektive.

Za predstavo si oglejte eno mojo slikco: http://www.shrani.si/f/2A/vh/2NCVpx9r/img2711.jpg

Ta je posneta nekje na 3-4m. Bi blo pa to stvarco fajn sprobat tud na kšnih drugih lokacijah, naprimer tam, ko ste ble ve, recimo želva bi bla dobra za slikat, pa še velik drugega je, ki ga na hrvaškem ni:)

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije