header image

Jogjakarta 2

Objavil: afrika3 | 6.07.2009 | 3 Komentarjev |

Ko smo prispele iz templja, je sledila zasluzena vecerja. Zeljne novih podvigov smo si jo privoscile v posebni restavraciji z nizkimi mizicami, kjer sedis enostavno na tleh in jes z rokami. Ko smo se posedle, smo ugotovile, da posebnost ni samo v sedenju, ampak da imajo tudi zanimivo hrano. Seveda je treba poskusiti cimvec. Zato so Mojca, Simona m., Spela in Mirjam skupaj narocile: burung dara goreng, pecel lele goreng, pete goreng in kepiting goreng. Ce prevedemo: golob, neka dvozivka, strocnica podobna fizolu (zelo nam jo je priporocil domacin za sosednjo mizo) in rak. Z izjemo strocnice je bil vse presenetljivo dobro, goloba pa so dobile celo celega z glavo in jetri vred. Lucija je narocila bawal goreng, ogromno ribo, ki je zgledala super. Okus pa: predvsem koscen (toliko kosti, da se do mesa sploh ni dalo priti). Simona c. in Tijana sta ostali pri preverjeni varianti in narocili zelenjavo oz. piscanca. No, na koncu smo bile vse se vedno lacne, zato smo se okrepcale s toastom. Spet smo se razdelile v 2 skupini, Lucija, Simona c. in Tijana so sle iskati agencijo za prevoz do Balija s postankom pri vulkanu, ostale pa so se odpravilepisat blog (prejsnje 3 objave).

Golobcek

Njama njama

Tu bi se rade najprej opravicile za 0 slikic in samo 1 movie, ampak ta internet… eh… (no, sedaj smo popravile objave in dodale slikice in movije, zato jih se enkrat poglejte). Najprej tipkovnica, po kateri se je tipkalo kot popisalnem stroju. Nalozimo vse slikice na racunalnik, napisemo prvo objavo, hocemo objavit in blink, racunalnik se izklopi. Ga tip prizge nazaj, a slik ni nikjer, prav tako ne objave. grr… se opravici in ponudi svoj laptop. Super. Zacnemo slike nalagat na racunalnik, da bi jih kasneje zapekle na cd, zmanjka prostora. Probamo slike dati direkt na USB kljucek, bi trajalo vec ur. Ok, pac bomo slike zapekle drugic. Zelimo objavit prvo objavo, je potekla 1 ura in brez obvestila zmanjka interneta. Tipkanje prve objave tretjic. Ze malo zivcne… Koncno to uspe, natipkamo in objavimo se drugo in tretjo. Sledi nalaganje slikic in movijev. Prvi movie uspe! jeee! Poskusimo se slikice, ne gre. Damo slikico na racunalnik, gre. Tik preden shrani drug movie do konca in objavimo slikico, zmanjka interneta. Gremo spat!

Lucija in Simona c. sta medtem doziveli neprijetno izkusnjo s solzilcem v rokah. Predvsem veliko kricanja, teka, nepotrebne panike in straha pred ozkimi ulicami in neznanci.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

o jaz bi se tu kar pridružla tijani in simoni c in jedla preverjeno varianto!!
punce pazite, da ne bote preveč shujšale! … drgač vas v sloveniji čaka posebna redilna dieta (no sicer v to skor v vsakem primeru ne dvomim … glede na to, ko berem kaj jeta mic in tadeja na irian jayi) …
resno pravim! pazite, da ne bote lačne!!
lupčka vsem!!!

Mene pa zlo zanima, kakšen okus ima tale golob…Pomoje na kšnga piščanca al pa kej podobnega.

No ja, sam jejte pa pazte, da ne shujšate ne vem kolk:)

heehe….ja groooza!!
Simonc, ti si edina uredu in jes strocji fizol!!…al je mogoce neoluscen grah??:P:D

:) uziiivejte!! ***

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije