header image

Ljubljana – Munchen – Dubai – Jakarta

Objavil: afrika3 | 3.07.2009 | 3 Komentarjev |

Zeleli ste ga.. dobili ste ga… nas prvi post!

Z dobro organizacijo je mozno vse. Iz vseh koncev Slovenije smo se ob petih zjutraj zbrale v Ljubljani in se s kombijem odpeljale proti Munchenu. Posebna zahvala gre dvema odlicnima soferjema – Rok in ata Kolar, hvala.

Mahanje v slovo

Po slabih 6 urah voznje (Emirates je se vedno zakon), cudovitem razgledu na nocni Dubai ob pristanku, 4 urah cakanja, se 8 in pol urah voznje z letalom (vkljucujoc dolgo turbolenco), smo ob 15:40 po lokalnem casu prispele v Jakarto.

Na letaliscu smo se najprej nacakale prtljage, nato smo se v menjalnici spogajale o vrednosti evra, temu pa je sledil najtezji del: kupovanje karte za Jayapuro. Po veckratnem obisku 2 letalskih druzb smo dobile tudi le-te. Na sreco sta nam Tadeja in Mic dala dobre napotke, kako do predela z najcenejsimi hoteli. Ko nas je avtobus odlozil na postaji, so nam na pomoc priskocili 3 mladi fantje, ki sicer tudi sami niso poznali ulice, a so nas s pomocjo domacinov le pripeljali na cilj.

Tu se je pojavil prvi vecji problem. Ker je bila ura ze okrog 10 zvecer in ker je to ulica za popotnike, kot smo me, so bili vsi hoteli polni. Po kaksni uri smo obupale, da bi nasle hotel z dovolj prostimi sobami, zato smo se razdelile v 2 hotela. Najprej ‘osvezujoc’ tus (zasvicale smo v trenutku, ko smo zaprle pipo), v skupni kopalnici, kjer sta tus in wc v enem majhnem prostoru. Sledilo je pranje cunj (Simona c., Mojca in Mirjam). Bile so v posebej hotelu, 3 v sobi za 2, lasniku pa so bile ocitno zelo simpaticne, saj se je vec cas pogovarjal z njimi, jih trepljal, objemal ipd.  Ko je simona zelela obesiti cunje, jo je odpeljal na streho hise, kjer obicajno susijo perilo in ji ponudil romanticno druzenje v dvoje na klopci s pogledom na mesto. Njen odgovor: ‘My friends are waiting for me’ in ze je bila spodaj. Nato sta se se mojca in mirjam hotele lotiti cunj, a se predno sta zaceli, ju je odpeljal na streho, prinesel detergent za cunje, vse sam opral in obesil.

Pranje cunj

Vseh 7 se nas je odpravilo na vecerni sprehod in lov za hrano, a ker je bila ura zze skoraj polnoc, smo ostale praznih zelodcev, zato smo sle spat.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

Ja čaw bejbe!!
Sm že mislu da so vas korenčki skuhali v korenčkovi juhi da se nč ne javte;)lakota je huda stvar.. no sam da so vas lepo sprejeli in lepo skrbijo za vas. Pri nas pa dežuje na obroke tko da vam kr mal zavidam.Pridne bodite in kej slik naložte, da vidmo kaki tipi mojo monco vabjo na romantično druženje:)
čaw čaw pa ne se zašvicat full :-)

Hejjj punce!! No končno se bom lahko prepustila užitkom ob branju vašga bloga :) Srečno še enkrat in ne se preveč prepuščat neznanim očarljivcem;)
Poljubčki iz Ljubljane:)

Leep pozdrav iz Slovenije,
Oni stric bi kar mel romantično druženje z mojo teto. :/
Tlko glejte da se nebote poročle, dečki v sloveniji čakajo na vas ;) hehe
Katja

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije