header image

It is the last day today…

Objavil: afrika3 | 29.06.2009 | 6 Komentarjev |

Jah, zadnji dan je.. Se zadnjič bom zaspala na mehki postelji v svežih rjuhah za par urc, potem pa veselo vstati sredi noči, v Ljubljano, od tam pa s kombijem proti Munchenu. Skor vse je že spakirano, rukzak je skor poln, počutim se pa kot bi bila Monk (če kdo pozna serijo), ki zlaga vsak par nogavic v posebej nepremočljivo vrečko :D Upam, da se bo vse to zlaganje obrestovalo, čeprav že vidim, kk se bo mojca zgražala, ko bom spravljala stvari ven pa notr pa zlagala pa blablabla.. pa za vsako stvar porabla tooooolk velik časa :D

 

V bistvu pišem tole objavo tudi zato, da preverim, kolk deluje dodajanje slikic in movijev. Bom dala pa kr slikico in movie iz irianjaye v upanju, da bomo kaj takega vidle tud me :D

YouTube slika preogleda

 

Zaželte nam srečno potovanje pa da bo noro fajn pa da se bomo vsaj na letalu najedle, če že kasneje ne :D Naslednje javljanje upam, da bo že iz Indonezije.

mirjam

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

PUNCE, adijo pa…veselo na pot…in naj vas sreca spremlja povsod!

Teta Simona + vse druge ki vs ne poznam. Upam da se boste mele fajn na vašem potovanju. Dosti slikajte :P Uživajte kolikor se da in uživajte v prelepih krajih.

prv res srečo uživajte slikajte pišite blogajte in se vrnite srečne in zdrave,

uživajte, slikajte, komentirajte, pišite. Srečno!

bejbike moje držte se! pa uživajte 100 na uro!!
lupčka vsem

Jeeej…zdaj ste pa že daleč =). Punce uživajte. Mirjam pozdravi mi Tediko, če se vidite =). Pa glejte, da se boste vsi pridno javljali v Slovenijo.

Nepozabno potovanje vam želim!!!!!

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije