header image

In tako je nastal blog…

Objavil: afrika3 | 9.06.2009 | 3 Komentarjev |

Ko sem začela urejat tale blog, sem najprej mogla poiskati slikico za glavo bloga. Da bi našla Indoneziji primerno, sem enostavno v Google vpisala Indonesia in začela brskati po slikicah. Večinoma so bili to zemljevidi, kdaj kakšen obraz, kakšno riževo polje. A ko sem zagledala ti dve opici, sem si rekla: to je to! (zaenkrat, dokler ne najdemo boljše :D ) .. Škoda le, da jih ni 7..

Naše priprave so že v polnem teku, vsak dan odštevam, koliko je še do začetka potovanja, kolikokrat bom še preoblekla posteljo, odnesla smeti… :D Vsakič, ko dežuje, si rečem: “morš se navadit, če boš tam preživela ves dež, ga boš tu tudi!” (ps.: tole je rekla mojca, da morem dodat: ko se tolažim glede dežja, mojca vedno zavija z očmi :D ). Sicer pa je res vse skupaj že tako blizu. Koliko še? Čez 3 tedne bomo že na letalu proti Jakarti, polne pričakovanj in pripravljene na nepozabne dogodivščine.

Pa še tile podatki za tiste, ki nas ne poznate vseh. Sicer mislim, da nihče ne pozna vseh nas :D Kot je očitno iz naslova, nas je 7 deklet (Lucija, Mirjam, Mojca, Simona C., Simona M.,  Špela in Tijana), študentk, in odpravljamo se na 44 dnevno potovanje po Indoneziji z nahrbtniki v upanju na čimveč doživetij, nasmehov, prijaznih ljudi, čudovite narave, vročih plaž, dobre hrane in korenčkov… :D

OK, zdej pa še druge kaj napišite..

Mirjam

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Odzivi

Saj ne pričakuješ, da bom takoj kaj napisal… Pač! Samo vprašanje za začetek: Kateri/a na slikici v glavi bloga je Mic, katera/i pa Tadeja?
P.S.: Na slikico s sedmimi opicami boš morala še malo počakati. Po moji oceni še vsaj 3 tedne…
Vati

no Mirjam tudi tebi in ostalim dekletom želiva z stricem Ivanom veliko lepih dogodivščin in predvsem srečno vrnitev domov slavica in stric Ivo

Srečno potujte
veliko si oglejte
še več poslikajte,
da si bomo tudi mi lahko ogledali,
če že nismo z vami.

Dori&Slavo
Dušan in Iris

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije